بله البته دلیل ترور ایشون ساخت واکسن بود نه مسئله هسته ای. شهید فخری زاده میشه گفت اولین کسی بود که به شکل جدی شروع به ساخت واکسن کرونا کرد و پیشرفت بسیار خوبی هم داشت تا اینکه...
خب معرفیش نکردند که چه کارایی کرده . تازه من همین چندروز پیش خودم از سخنرانی یه اقای روحانی فهمیدم این چه نخبه ای بوده !
حالا این اقای اخوند هم فقط به یه دونه از کار ای شهید فخری زاده اشاره کرد دررابطه با تشخیص وجلوگیری از بیماری کرونا !
مهم نیست، برید سر داشته هاتون مذاکره کنید تا اونایی که بمب اتم دارن بهتون دستور بدن بتنش کنین. راستی ترسیدین به جرایم امنیتی پسر عمو!ی مقام رده بالا ورود کنین؟ اهان مصلحت مصلحت، حواسم نبود. اصلا چه معنی داره یه مسئول بخواد محاکمه بشه. منافع ملی سیخی چند!
یاد آن بزرگمرد همواره زنده و گرامی باد . درود به روح پر فتوحش . . لعنت خداوند بر قاتلانش. . امیدواریم شاهد انتقام خون پاکش باشیم. . برای شادی روح آن شهید عزیز صلوات
درود بر شهدای گرانقدر هسته ای که امنیت کشور را با خون سرخ خویش بیمه کردند و راه دفاع از آن را به آیندگان یاد دادند سلام بر فخری زاده و شهریاری و احمدی روشنها....مرگ بر اسرائیل جنایتکار
چرا ایران هیچ واکنشی نشون نمیده به همین راحتی یکی از دانشمندان ما رو کشتن البته خیلی از شخصیت های ما رو ترور کردن ولی نیرو های نظامی ما باید بدونن این عدم واکنش اونها اسرائیلی ها رو گستاخ تر میکنه و مطمئنن شخصیت های مهم بیشتری رو هم از دست خواهیم داد با این شرایط ما ناراحتیم
در کشور خودمون در روز روشن با این همه ادعایی که در امنیت داریم می ایند و با پیشرفته ترین متد ترور می کنند و وزیر اطلاعات هم گفته ما جا و مکان ترور رو هم می دانستیم ولی....؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اسرائیل چقد باید جنایت کنه تا انتقام بگیرید؟؟
همش الکی فقط دل ملت رو گرم میکنید، اسرائیل هم به این نتیجه رسیده که ایران فقط تشر میزنه. اون از خسارات نیروگاه نطنز و اینم از ترور فخری زاده و هزاران جنایت دیگه.
ایران هم هی فقط اخطار میده، اگر یکبار دیگه فلان کرد ما چنان میکنیم.
از چی میترسید، بزنید دیگه